brands

FORRETNINGSBETINGELSER

Virksomhedsoplysninger
Juridisk navn: Piber.dk v/ Egon Karmisholt
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR nr.: 21 74 38 01
Adresse:
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark
Mail: DOWNLOAD VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR


Bemærk: Du skal være fyldt 18 år for at handle på Piber.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 75,- DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Tobaksvarer og cigarer, herunder røgfri tobak og e-cigaretter er ikke omfattet af fortrydelsesretten jvf. § 18 i Lov om forbrugeraftaler.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved køb af piber, lightere og lædervarer er de intakte, originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur i ubeskadiget stand, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Piber.dk
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular og vedlægger den.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Piber.dk , har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Ved reklamation kontakter vi altid vores leverandør for ombytning af varen/afhjælpning af problemet. Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Piber.dk
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du angive ordrenummer på pakken samt vedlægge en beskrivelse af årsagen til reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til
Piber.dk
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark
Tlf. +45 64 41 11 63
Fax: +45 64 41 11 63
Mail: vin@piber.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Husk i øvrigt, at Piber.dk er en e-mærket butik.
Når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgasng til e-mærkets forbruger hotline.


Sikkerhed
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. I betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. Piber.dk har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kort-oplysninger.

Ved betaling med Dankort er du altid sikret mod misbrug:
- Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
- Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. (Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.)
- Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Piber.dk eller andre har mulighed for at læse dine data.
- Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Piber.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og gode råd, når du handler med dankort og kreditkort på internettet på www.forbrugersikkerhed.com

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Når du foretager et køb på www.piber.dk registrerer vi følgende personoplysninger:
Navn, Adresse, Telefon-nummer, Email-adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Piber.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og bogholderen for Piber.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.piber.dk er Piber.dk

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.piber.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Piber.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Piber.dk via e-mail vin@piber.dk .

Læs mere om vores persondatapolitik her >

Diverse

Copyright
Alt indhold på dette website i enhver form (tekst, billeder, lyd, film, software) tilhører Piber.dk eller virksomhedens leverandører.
Enhver form for gengivelse af produktinformationer, artikler eller andre informationer må kun ske i uændret form, med direkte reference til Piber.dk og kun efter forudgående tilladelse fra Piber.dk.
Det er ikke tilladt at bruge informationer eller data fra Piber.dk website i kommercielt øjemed.

Ansvarsfraskrivelse
Piber.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostDanmark, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Forbehold
Ved enhver form for misbrug forbeholder Piber.dk sig ret at annullere misbrugers ordrer.

Kontakt- og returadresse:
Piber.dk
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark

Tlf. +45 64 41 11 63
Fax: +45 64 41 11 63
Mail: vin@piber.dk

Vi besvarer mails hurtigst muligt på hverdage.

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Dankort Diners JBC Maestro Visa MasterCard Mobilepay

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven