brands

PERSONDATAPOLITIK

Personlige oplysninger
Når du foretager et køb på www.piber.dk registrerer vi følgende personoplysninger: Navn, Adresse, Telefon-nummer, Email-adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Piber.dk og opbevares i 5 år.
Transmission og opbevaring af personoplysningerne sker ukrypteret.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og bogholderen for Piber.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.piber.dk er Piber.dk

Oplysninger afgivet til www.piber.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Følsomme oplysninger ved online betaling
Ved indtastning af dankkort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra PBS).
Piber.dk har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger.

Piber.dk videregiver under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger, herunder din emai-adresse til tredjemand.

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men kun oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.
En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.piber.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
Hvis du ønsker det, bruges cookies endvidere til at huske dit navn og din adresse fra besøg til besøg. Du vælger selv, om dette skal ske, ved at sætte kryds i rubrikken "Gem kundeoplysninger", når du handler i shoppen.

Du kan til enher tid slette cookies fra din computer. Metoden afhænger af, hvilken browser, du anvender:
I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".
I Internet Explorer 7.x slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstilinger" -> Fanebladet "Generelt" -> Feltet "Browserdata" -> "Slet.." -> "Slet cookies"
I Mozilla Firefox slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Fjern private oplysninger" -> Sæt kryds ved "Cookies" -> "Fjern privte oplysninger nu".
I Opera slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Indstillinger" -> Fanebladet "Avanceret" -> Cookies -> "Administration af Cookies"

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.piber.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På www.piber.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistik bruges til at personalisere markedsføringen mod brugeren samt løbende at øge brugervenlighed.

Indsigelse
Som registreret hos Piber.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Piber.dk via e-mail vin@piber.dk .

Dataansvarlig
Dataansvarlig for Piber.dk er Piber.dk.
Dankort Diners JBC Maestro Visa MasterCard Mobilepay

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven