FORRETNINGSBETINGELSER

Virksomhedsoplysninger
Juridisk navn: Piber.dk v/ Egon Karmisholt
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR nr.: 21 74 38 01

Adresse:
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark
Tlf. +45 64 41 11 63
Fax: +45 64 41 11 63
Mail: vin@piber.dk

Bemærk: Du skal være fyldt 18 år for at handle på Piber.dk

Betaling
Hos os kan du betale med dankort (DKK 0,00), MobilePay (DKK 0,00), Mastercard (gebyr 0,00 %), Visa Electron (gebyr 0,00 %), Diners Club (gebyr 1,25 %) International Visa kort, JBC (gebyr 0,00 %)

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt
Vi sender senest førstkommende hverdag med Post Nord

Fragtpris uden omdeling incl. miljøbidrag: DKK 64,00.
Fragtpris med omdeling incl. miljøbidrag: DKK 94,00.

 

Ved levering til pakkeboks kan der i enkelte tilfælde opstå situationer, hvor pakken leveres til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

 

Leveringstiden er 1-3 hverdage for lagervarer. Pga. Coronasituationen, vil der i enkelte tilfælde kunne være længere leveringstid.


Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til vin@piber.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen.

DOWNLOAD VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, herunder tobaksvarer og e-cigaretter, ikke er egnede til at blive returneret og varer, hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen – herunder tobaksvarer og e-cigaretter. Der sendes ikke tobaksvarer, herunder e-cigaretter og røgfri tobak til udlandet.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

 


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord vurdere varen på samme måde som i en fysisk butik, og ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen kan betragtes som brugt, vil du ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved køb af piber, lightere og lædervarer er de intakte, originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Piber.dk
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Piber.dk
Nøddelunden 5
5580 Nr. Åby
Danmark

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular og vedlægger den.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på vin@piber.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Piber.dk v/ Egon Karmisholt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Den dataansvarlige på Piber.dk er Piber.dk v/ Egon Karmisholt.

Som registreret hos Piber.dk v/ Egon Karmisholt, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: vin@piber.dk.

Copyright
Alt indhold på dette website i enhver form (tekst, billeder, lyd, film, software) tilhører Piber.dk eller virksomhedens leverandører.
Enhver form for gengivelse af produktinformationer, artikler eller andre informationer må kun ske i uændret form, med direkte reference til Piber.dk og kun efter forudgående tilladelse fra Piber.dk.
Det er ikke tilladt at bruge informationer eller data fra Piber.dk website i kommercielt øjemed.

Forbehold
Ved enhver form for misbrug forbeholder Piber.dk sig ret at annullere misbrugers ordrer.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23.11.2020

Dankort Diners JBC Maestro Visa MasterCard Mobilepay